Kovani nabiralniki

V Kovaštvu Kristan lahko naročite skrbno izdelane kovane poštne nabiralnike. Pri nabiralniku je najbolj pomebno, da je dovolj velik, da vas lahko pošta v njem počaka nepoškodovana, neprepognjena in suha. Tudi takrat ko vas več dni ni doma.

Reža za pošto je dovolj velika, da nabiralnik "prevzame" tudi velike kuverte C4 230x325mm brez prepogibanja. Prav tako so tudi vratca s ključavnico za izpraznitev nabiralnika dovolj velika, da se pisma in ostalo odstrani hitro in enostavno.

Pomembna je tudi kvalitetna protikorozijska zaščita, v tem primeru vroče cinkani ročno kovani okraski, vroče cinkana pločevina in kvalitetno lakiranje.

Nabiralniki iz Kovaštva Kristan pa ne izpolnjujejo le prej naštetih tehničnih zahtev. Stremijo tudi k vrhunski estetski dovršenosti ročno narejenih izdelkov s tradicijo. Tradicionalno kovaško spajanje s kovicami, ročno kovani okraski, personalizirani kovani detajli. Ker gre za kovaški izdelek, je večina spojev kovičenih, izjemoma pa je nekaj vseeno tudi varjenih, vendar pa so ti zvari skriti.

Kovaštvu Kristan je vsako naročilo izdelano z vso skrbnostjo. Tudi poštni nabiralniki. 



Spodnji primerek NI izdelek Kovaštva Kristan.



Slika služi samo kot svarilo, kaj vse se prodaja kot ročno kovani poštni nabiralnik.

 




Komentarji

Priljubljene objave